Hondencursus

Cursus: (8/14 tot ??weken)

Zo de pup eindelijk in huis maar wat nu??
De aankomende 4 weken zijn erg belangrijk en in deze weken leg je de basis van zijn hele leven.
De eerste socialisatie periode, +/- 3 tot 7 weken oud, heeft de pup doorlopen bij de fokker.
De fokker legt de eerste basis en zijn taak hierin is heel erg belangrijk.
Nu moeten jullie volop aan de slag want de eerste weken zijn cruciaal en in deze weken leert de hond super snel, ja ook dat wat u als ongewenst ziet.

Wij zijn van mening dat de pup direct moet kunnen starten en dat kan bij ons. GEEN WACHTIJDEN DUS. Wij trainen alleen op de ZONDAGOCHTENDEN.

De eerste lessen leren wij u het beloningssignaal, contact op naam, vrijwillig oogcontact, ontspanning en starten wij met leren te volgen. Daarna stroomt u door.

In de volgende groepen gaat u verder met de hond leren zitten, liggen, wachten en te blijven, te lopen met slappe lijn, te komen als u daarom vraagt en elkaar leren te passeren. U stroom per zoveel lessen door. Ik bekijk dit per combinatie en overleg met u de beste keuze. Deze manier heeft extra voordelen, geen wachtijden, kleinere groepen en veel verschillende honden. 

U kunt dus direct starten als u uw puppy heeft gehaald, ook al is de hond nog niet geheel ingeënt. Het eerste jaar is het even aanpoten en kost het bloed zweet en tranen maar u krijgt daar een veel stabielere hond voor terug

U krijgt een theorieboek / naslagwerk met veel informatie zodat u alles rustig na kan lezen. En ik ben ten alle tijden bereikbaar voor vragen.

Bel, mail of app voor opgeven

Hopelijk tot ziens.

Met vriendelijke groeten,

Jans Huizing