Tarieven

pakketkortingen:

Puppycursus: 

1 theorieboek/naslagwerk + 4 begeleidingslessen + 6 veldlessen voor 120 euro

Alleen theorieles a 3 uur 25 euro

Theorieles icm cursus 15 euro

Losse theorieboek 10 euro

Theorieboek digitaal 5 euro

Jonge hondencursus: 

6 veldlessen lessen voor 75 euro

Basiscursus:

6 veldlessen lessen voor 75 euro

Basis vervolg:

6 veldlessen lessen voor 75 euro

Gaat u een cursus met meerdere honden volgen uit 1 gezin dan hanteren wij een groepskorting van 50 % op iedere 2de hond.

Tarieven uitlaatservice:

Wandelingen kosten 12,00 euro per wandeling van ongeveer 60 minuten (voor het gemak kunt u strippenkaarten kopen van 5 of 10 strippen)

Wandelingen in het weekend of op feestdagen (dit gaat in overleg) 

Zaterdag, zondag & feestdagen: wandelingen van ongeveer 30 minuten kosten 24 euro of 2 strippen. In overleg is het mogelijk om op andere tijden te lopen dan door de weeks en er wordt vanaf huis gewandeld

Individuele wandelingen (Die om wat voor reden dan ook uitgesloten worden) 

Deze wandelingen zijn ongeveer 15 a 20 minuten. Kosten zijn 12 euro per wandeling. Voor het weekend en feestdagen gelden dezelfde tarieven als boven.

Een tweede hond op het zelfde adres bij de uitlaatservice kost u 5 euro extra, de derde hond weer het volle tarief en de vierde hond weer 5 euro.

Tarieven (huis)dierenoppas/verzorging:

Van 0 tot 30 minuten kost u dit 12 euro. Ongeacht aantal dieren. Na 30 minuten brengen wij 7,50 per 15 minuten extra in rekening.

Tarieven privé-training & gedragsadvies hond:

Eerste gesprek kost 55 euro a 90 minuten. Daarna zijn de kosten voor privétraining / gedragsadvies 30 euro per uur excl. reiskosten of 4 lessen voor 100

 Bij betaling van onze diensten of het ondertekenen van het contract stemt u automatisch in met onze algemene voorwaarden. Deze zijn op te vragen bij Dierenverzorging Drenthe en te vinden op onze site bij kopje trainingen

Pin It on Pinterest