Puppy training

Puppycursus: (8 tot 16 weken)
Woensdag & Donderdagavond  van 19:00 tot 20:00

Zo de pup eindelijk in huis maar wat nu??
De aankomende 4 weken zijn erg belangrijk en in deze weken leg je de basis van zijn hele leven.
De eerste socialisatie periode, 4 tot 8 weken oud, heeft de pup doorlopen bij de fokker.
De fokker legt de eerste basis en zijn taak hierin is heel erg belangrijk.
Nu moeten jullie volop aan de slag want de eerste weken zijn cruciaal.

Op de puppycursus leert u de hond zitten en liggen, de hond leert te wachten en te blijven, hij/zij leert te lopen met slappe lijn en te komen als u daarom vraagt. Ook leert de hond op u te letten en u aan te kijken als u zijn naam roept. Wij gaan met vreemde voorwerpen aan de slag, hebben een lawaai les, gaan het dorp in en doen een motoriek les (lopen over plankjes en door tunnels)

Op onze hondenschool werken wij met instroom lessen. Dit houdt in dat u altijd kan starten met uw pup wat echt een voordeel is. Wij verwachten van onze cursisten dat ze thuis en op verschillende plaatsen ook echt aan de slag gaan met hun pup. Dit is nodig omdat uw hond het overal moet leren om het te gaan begrijpen, en niet alleen op het trainingsveld en thuis. Het eerste jaar is het even aanpoten en kost het bloed zweet en tranen maar u krijgt daar veel voor terug. De puppycursus duurt 10 lessen en deze volgt u achter elkaar op.

U krijgt een theorieles van ongeveer 2 uur zodat u veel handvatten heeft om de pup door de eerste weken heen te begeleiden. Er worden onderwerpen besproken zoals: hoe komen we de eerste nachten door, omgang kind en hond, benchtraining, zindelijkheidstraining, alleen zijn, waarom bijt de pup mij etc. Daarna krijgt u 11 lessen van 60 minuten. De eerste les is gratis zodat de hond aan het veld kan wennen, u mee kan kijken en u krijgt huiswerk mee.

De theorieles wordt op een vrijdagavond om 19:00 gegeven en is het beste te volgen voordat u de hond ophaalt zodat u direct op de goede manier aan de slag kan gaan. Dus u kunt gerust 3 weken voordat u de hond ophaalt deze theorieles volgen. Neem contact op voor de theorieavonden.

Het kan natuurlijk zo zijn dat u niet op woensdag of donderdagavond kan trainen of u vind in een groep trainen niet zo prettig. Dan is misschien privébegeleiding iets voor u. Ik kom bij u langs wanneer u dit uitkomt en samen gaan wij aan de slag. Dit kan alleen of met het hele gezin. Voor 100 euro (excl. km) krijgt u 4 lessen op maat gemaakt plus een theorieavond.

Let op, de theorieles wordt zonder hond gegeven.
De prijs voor deze gehele cursus is 100,00 euro.

Bel voor opgeven 06-29099105 of mail

Hopelijk tot ziens.

Met vriendelijke groeten,

Jans 

Pin It on Pinterest