Puppy training

Puppycursus: (8 tot 16 weken)
Woensdag & Donderdagavond 

Zo de pup eindelijk in huis maar wat nu??
De aankomende 4 weken zijn erg belangrijk en in deze weken leg je de basis van zijn hele leven.
De eerste socialisatie periode, 4 tot 8 weken oud, heeft de pup doorlopen bij de fokker.
De fokker legt de eerste basis en zijn taak hierin is heel erg belangrijk.
Nu moeten jullie volop aan de slag in de tweede socialisatie periode.
Deze periode loopt van 8 weken tot aan 12 weken en wij van hondenschool dierenverzorging Drenthe zullen jullie begeleiden in deze hele belangrijke periode.
Denk niet dat je nu klaar bent met socialiseren want dit gaat nog lang door maar de eerste weken zijn cruciaal.

Bij de puppycursus leggen wij vooral de nadruk op motoriek, socialiseren en beheersing.
We gaan leuke oefeningen doen met de pup zoals spel, afleren bijten, los en vast, lopen aan de lijn zonder trekken, verschillende ondergronden, verschillende mensen, lawaai etc.

U krijgt een theorieles van ongeveer 2,5 uur zodat u veel handvatten heeft om de pup door de eerste weken heen te begeleiden. Er worden onderwerpen besproken zoals: hoe komen we de eerste nachten door, omgang kind en hond, benchtraining, zindelijkheidstraining, alleen zijn, waarom bijt de pup mij etc. Daarna krijgt u 4 instroomlessen van 45 minuten en hier leg ik vele oefeningen duidelijk uit. Na deze instroomlessen voegt u zich bij de groep en krijgt u nog 6 praktijk lessen van 45 minuten.

De theorieles wordt op vrijdagavond om 19:00 gegeven en is het beste te volgen voordat u de hond ophaalt zodat u direct op de goede manier aan de slag kan gaan. Dus u kunt gerust 3 weken voordat u de hond ophaalt deze theorieles volgen. Voor de datums van de theorieles wil ik naar deze pagina verwijzen *klik* Graag even via mail of bij het inschrijfformulier de datum doorgeven.

Let op, de theorieles wordt zonder hond gegeven.
De prijs voor deze gehele cursus is 100,00 euro. (geeft u zich meteen op voor de basiscursus en betaald meteen dan krijgt u 40 euro korting en betaald u maar 180 euro) 

Inschrijven voor een cursus kan door het inschrijfformulier in te vullen onder het kopje “trainingen”

Hopelijk tot ziens.

Met vriendelijke groeten,

Jans 

X

Pin It on Pinterest

X