Privé begeleiding & gedragsadvies

Privebegeleiding of Gedragsadvies:
Wanneer kiest u voor privebegeleiding of gedragsadvies?
Voor sommige mensen is het lastig om naar een hondenschool te gaan of om op vaste tijden te trainen. Misschien houdt u er wel gewoon niet van om in een groep te trainen of sluiten de lessen op de hondenschool niet aan bij uw persoonlijke wensen. U heeft elders getraind en u en de hond hebben een opfrisbeurt nodig.
In al deze gevallen, biedt privé begeleiding voor u de oplossing.
Tijdens een privéles bepaalt u zelf waar, wanneer en wat u wilt trainen. Ik kom bij u thuis of naar een andere door u gekozen locatie.
De trainingen worden aangepast aan u en uw hond. We werken aan oefeningen waarvan u dat belangrijk vind en kunnen zeer snel de training ombuigen naar uw wensen.
Door op locatie te trainen, kunnen we de oefeningen meteen in de praktijk brengen en oefent u dus met uw hond op plaatsen waar u de oefeningen ook daadwerkelijk gaat gebruiken.
Een ander voordeel van privéles is dat u nooit op uw beurt hoeft te wachten, alle aandacht is voor u en uw hond.
Soms wilt u gedragsadvies over uw hond, waarom doet hij dit en wat kan ik er aan doen. Meestal zijn dit problemen welke zonder gedragstherapeut kunnen worden opgelost. Gedragstherapie kan vrij duur zijn en is soms een overtreffende trap voor het probleem. Gedragstherapie is een vak apart en ik zal indien nodig dit ook adviseren als het probleem ook voor mij te groot wordt. Zie dit als een tussenstap. Vanuit het advies kunnen wij gaan kijken of privé begeleiding wel/niet nodig is of dat u bijvoorbeeld mee kan doen met een cursus.
Gedragsadvies en privé begeleiding kost 100 euro voor het eerste gesprek van ongeveer 2 uur. Gaat u verder dan kost het 30 euro per uur. Wilt u meer dan 3 lessen? Vraag dan om korting!
Heeft u vragen hierover neem dan gerust contact op met ons: 0629099105

Hopelijk tot ziens.

Met vriendelijke groeten,

Team Dierenverzorging Drenthe

Pin It on Pinterest