Privé training & gedragsbegeleiding

Privé-training/Gedragsbegeleiding:

 

Wanneer kiest u voor privéles/gedragsbegeleiding? Voor sommige mensen is het lastig om naar een hondenschool te gaan of om op vaste tijden te trainen. Misschien houdt u er wel gewoon niet van om in een groep te trainen of sluiten de lessen op de hondenschool niet aan bij uw persoonlijke wensen.
Soms verloopt de training van uw hond best goed, maar heeft u even een beetje extra begeleiding nodig om bij bepaalde oefeningen de puntjes op de i te zetten, of wilt u aan een specifiek gedrag van uw hond werken.

In al deze gevallen, biedt privéles voor u de oplossing.
Tijdens een privéles bepaalt u zelf waar, wanneer en wat u wilt trainen. Ik kom bij u thuis of naar een andere door u gekozen locatie, bijvoorbeeld bij u in de wijk of het bos. In overleg is trainen op een afgesloten trainingsveld ook mogelijk.
De trainingen zijn maatwerk: de lessen kunnen elk moment aangepast worden om beter aan te sluiten bij uw wensen. We werken aan oefeningen waarvan u graag wilt dat uw hond ze beheerst.

Door op locatie te trainen, kunnen we de oefeningen meteen in de praktijk brengen en oefent u dus met uw hond op plaatsen waar u de oefeningen ook daadwerkelijk gaat gebruiken.
Een ander voordeel van privéles is dat u nooit op uw beurt hoeft te wachten, alle aandacht is voor u en uw hond. Hierdoor zult u veel snellere resultaten behalen.

De kosten zijn 15 euro per half uur excl. reiskosten en deze worden in het weekend ingepland. U kunt ook 4 lessen afnemen voor 100 euro.

Heeft u vragen hierover neem dan gerust contact op met ons: 0629099105

 

Hopelijk tot ziens.

Met vriendelijke groeten,

Team Dierenverzorging Drenthe

Pin It on Pinterest