Privébegeleiding & gedragsadvies

Privébegeleiding of Gedragsadvies:
 
Wanneer kiest u voor privébegeleiding of gedragsadvies?
 
Voor sommige mensen is het lastig om naar een hondenschool te gaan of om op vaste tijden te trainen. Misschien houdt u er wel gewoon niet van om in een groep te trainen of sluiten de lessen op de hondenschool niet aan bij uw persoonlijke wensen. Of wilt u aan een specifiek gedrag van uw hond werken.
 
In al deze gevallen, biedt privébegeleiding voor u de oplossing.
Tijdens een privéles bepaalt u zelf waar, wanneer en wat u wilt trainen. Ik kom bij u thuis of naar een andere door u gekozen locatie.
De trainingen worden aangepast aan u en uw hond. We werken aan oefeningen waarvan u dat belangrijk vind en kunnen zeer snel de training ombuigen naar uw wensen
 
Door op locatie te trainen, kunnen we de oefeningen meteen in de praktijk brengen en oefent u dus met uw hond op plaatsen waar u de oefeningen ook daadwerkelijk gaat gebruiken.
Een ander voordeel van privéles is dat u nooit op uw beurt hoeft te wachten, alle aandacht is voor u en uw hond.
 
De kosten zijn 30 euro per uur excl. reiskosten. U kunt ook 4 lessen afnemen voor 100 euro (excl. reiskosten)
 
Soms wilt u gedragsadvies over uw hond, waarom doet hij dit en wat kan ik er aan doen. Meestal zijn dit problemen welke zonder gedragstherapeut kunnen worden opgelost. Gedragstherapie kan vrij duur zijn en is soms een overtreffende trap voor het probleem. Gedragstherapie is een vak apart en ik zal indien nodig dit ook adviseren als het probleem ook voor mij te groot wordt. Zie dit als een tussenstap. Vanuit het advies kunnen wij gaan kijken of privébegeleiding wel/niet nodig is of dat u bijvoorbeeld mee kan doen met een cursus.
 
Gedragsadvies kost 50 euro voor een gesprek van ongeveer 90 minuten (excl. reiskosten) Gaat u vanuit dit advies bij ons in training, privé of in een groep, dan krijgt u de helft van het bedrag terug.
 
Heeft u vragen hierover neem dan gerust contact op met ons: 0629099105
 
(reiskosten: vanaf 20km wordt er gerekend. Woont u 25 km bij ons vandaan, dan rekenen wij over 10 km de reiskosten)

 

Hopelijk tot ziens.

Met vriendelijke groeten,

Team Dierenverzorging Drenthe

Pin It on Pinterest