Hoopers

 

Hoopers Nederland

Hoopers is een leuke, nieuwe en volwaardige opzichzelfstaande hondensport. Deze sport is geschikt voor elke hond en elke handler.

Hoopers is een sport met bepaalde fysieke en mentale eisen. De aangepaste hindernissen in Hoopers zorgen voor een minimale lichamelijke belasting voor zowel hond als handler.

Hoopers Nederland hanteert aangepaste aanleertechnieken. Het aanleren van de oefeningen gebeurt ‘drukvrij’. Het is tenslotte de bedoeling dat het vooral leuk blijft.

Uiteindelijk kan de hond een parcours zelfstandig afleggen op stem- en lichaamsaanwijzingen van de handler, die daarbij op 1 plek blijft staat en dus niet hoeft mee te rennen en zelfs niet hoeft mee te lopen. Bij Hoopers Nederland leren wij de hindernissen dusdanig aan, dat de handler op afstand de hond kan dirigeren langs en door de hindernissen.

Hoopers is een volwaardige sport, maar kan ook worden gebruikt om jonge honden voor te bereiden op agility en het is tevens een prachtige sport voor honden die door ouderdom of blessures niet meer kunnen deelnemen aan agility. De minimale lichamelijke belasting bij Hoopers maakt het een sport voor alle honden in alle leeftijden.

Bron:http://www.hoopersnederland.com/

Onze instructeurs, van Dierenverzorging Drenthe, zijn via HoopersNedeland opgeleid en bezitten allemaal over de juiste diploma’s. U zult dus op de juiste wijze worden begeleidt in deze geweldige laagdrempelige hondensport.

Hoopers wordt bij ons gegeven door Sanne, klik op haar naam voor informatie.

Bent u al enthousiast geworden? Stuur dan snel een mailtje.

 

Pin It on Pinterest