Basiscursus

Basiscursus: (vanaf 16 weken)

De honden uit de puppycursus stromen door naar de 20:00 uur groep.

Wij gaan verder en leggen het niveau hoger. Wij gaan uit zicht werken, meer samen oplopen met het volgen, Af en blijf dichter bij elkaar en met meer prikkels. Ook hier komt de funles terug en gaan wij het dorp in. Werken wij aan rust en het hier roepen met afleiding.

Heeft u nog geen basiscursus gehad dan starten er op de dinsdagavond om 19:00 uur en/of om 20:00 uur basisgroepen op. Deze starten om de 4 week. Dus de ene keer start de groep op 19:00 de andere keer op 20:00 uur (dit hangt wel af van aantal deelnemers, vanaf 3 koppels start er een nieuwe groep)

Op de basiscursus leert u de hond zitten en liggen, de hond leert te wachten en te blijven, hij/zij leert te lopen met slappe lijn en te komen als u daarom vraagt. Ook leert de hond op u te letten en u aan te kijken als u zijn naam roept. Wij gaan met vreemde voorwerpen aan de slag, hebben een lawaai les, gaan het dorp in en doen een motoriek les (lopen over plankjes en door tunnels)

Het kan zijn dat u bij een andere hondenschool een puppycursus heeft gevolgd. U zou dan kunnen instromen op de woensdag of donderdag mits u een bepaald niveau hebt gehaald. Wij maken dan even een afspraak na de lessen of voor de lessen om te kijken of u kunt instromen

Het kan natuurlijk zo zijn dat u niet op dinsdagavond kan trainen of u vind in een groep trainen niet zo prettig. De mogelijkheid bestaat ook dat u maar aan 1 ding wilt werken. Dan is misschien privébegeleiding iets voor u. Ik kom bij u langs wanneer u dit uitkomt en samen gaan wij aan de slag. Dit kan alleen of met het hele gezin. Voor 100 euro (excl. km) krijgt u 4 lessen op maat gemaakt plus een theorieavond.

Bel voor opgeven 06-29099105 of mail

Hopelijk tot ziens.

Met vriendelijke groeten,

Jans 

Pin It on Pinterest